buy accutane from mexico buy modafinil bali Sada vam donosimo jednu zanimljivu priču a dogodila se u Velikoj Britaniji. Kejtlin Martin vama ništa ne znači, a to je 32-godišnjakinja iz Velike Britanije koja ima dvoje djece. Ona se nedavno razvela od svog muža, pa je utjehu tražila na sajtu za upoznavanje.

buy modafinil in mexico blog Ona je upoznala jednog dječaka koji ima 16 godina i zove se Džek. Znala je kako da ga navuče da dođe kod njega. Rekla je da joj treba da joj uredi dvorište, a on je i pristao na to.

Nekoliko puta je tako dolazio i razvila se hemija između njih. Ubrzo su započeli i ljubavnu romansu, ali se to nije sviđalo njegovoj majci, pošto je ona starija samo 5 godina od nje.

Isto tako, Džek je stariji samo 3 godine od njenoj najstarijeg sina. Ipak, zaljubili su se. Sedam mjeseci nakon romanse, ona je saznala da je trudna, a bili su oboje ushićeni.

Došao je vrijeme i za porođaj, a Džek je dobijao upute na telefonu kako da se ponaša sa njom, dok ne dođe hitna pomoć. Na kraju, uspješno su je porodili, a Kejtlin je rekla da jedva čeka da on bude punoljetan da mogu zajedno živjeti.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here