follow url Mnogo žena je učestvovalo u ovome, eksperiment koji je obuhvatio oko 15 hiljada žena. Sve žene koje su bile u menopauzi su ispitivane na razne načine, do najsitnijih detalja.

http://thegrasswizard.com/etc8m/mwfeefpt-drmartens-womens-5416.php Dvije grupe su se formirale, u jednoj su bile one koje su dobile menstruaciju prvu sa 13 godina, a u drugoj su bile one koje su tek u 50.godini ušle u menopauzu. Tako su došli do zaključka da one koje su dobile menstruaciju u 13.godini su dobrog stanja kada je zdravlje u pitanju, nikakvih problema nemaju.

http://ashbournefarmsupplies.com/shop/uncategorised/fetlock-scissors/ One koje su ušle kasno u menopauzu, sa dijabetesom imaju malih problema, a one nisu nikada koristile duhan i njegove proizvode.

Ukoliko imaju menstruaciju koja nije redovna, inače i obilnije im je krvarenje to je znak da imaju neredovnu menstruaciju.

Ovo vam mora biti jasno, a zato smo vam i odlučili donijeti korisne informacije. Nadamo se da ste shvatili koliko je važna menstruacija za zdravlje žene

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here