follow link U ovo još uvijek niko ne može da vjeruje, ono što je pronađeno u kovčegu predsjednika Tita. Svi su se iznenadili onim što je pronađeno u njemu.

http://dreamingoutloud.nl/category/favorites/ Obren Đorđević, bivši član S D B, naprosto je šokirao javnost i rekao ono što niko nije očekivao, a to da je umjesto druga Tita u kovčegu bio pijesak prekriven zastavom.

http://westernappliancerepairboise.com/Boise-Appliance-Repair-Articles/SiteMapBoise.html Titov kovčeg je trebao biti izložen pred Saveznu Skupštinu 8.maja 1980.godine, ali, on tvrdi da se u njemu nalazio samo pijesak.

Četrdeset godina je je bio zaposlen za oragane sigurnosti, kako on tvdri zastava je bila u kovčegu, a zatim je rekao da smatra da su strane službe odlučile da se poigraju sa narodom Jugoslavije. On smatra da je iza toga stojala služba za državnu bezbijednost.

Neki misle kako je to obavljeno na način jer je Mitja Krajger želio da zaustavi emigraciju stanovništva, a smatra da iza svega toga stoji Dolanc, on je inače imao veliku želju da naslijedi predsjednika Josipa Broza Tita.

Tito je bio doživotni predsjednik Jugoslavije, umro je 4maja u Ljubljani u 88 godini života. Inače je rođen u Kumrovecu 1892.godine.

Josip Broz Tito je bio na strani antihitlerovske koalicije, a iza njega ima oko stotine hiljada ubijenih i političkih zatvorenika.

Sjećate li se vi druga Tita, da li ste ga voljeli?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here